Vi vil fra avlsvejledningen gerne takke for det store fremmøde og den positive indstilling, der var på avlsmødet i Vejle d. 09.01.2015.

På racens og klubbens vegne, er det svært, at få armene ned efter sådan et møde. Det er yderst vigtigt med et godt sammenhold, som mødet viste vi har. Vi synes også selv vi har fået lavet et koncept, som tilpasser sig både nationale og internationale forhold og som er fremtidssikret et godt stykke ud i tiden og ikke mindst fremtidssikrer vores race.

Vi har tidligere annonceret, vi ønsker, at lave en årlig avlsdag i klubben. En dag hvor vi får en god dialog om tingene, som i Vejle og hvor vi kan indkalde en foredragsholder til et udvalgt emne og hvor vi også evt. kunne lave en præsentation (live) af hanhundene/tæverne fra hanhunde/tævelisten. Som tidligere sagt ønsker vi, at lave Danmarks bedste avlssamarbejde i Danmarks bedste Klub, hvis vi da ikke allerede har den. Vi mener det bedste tidspunkt for sådan et møde, er i den stille tid i Januar- Februar.

Vi må konstatere, at vi for 2015 vedkomne, anser vi mødet i Vejle for årets møde. Det var i første omgang, nok ikke lige det vi havde planlagt, men mødet var vigtigt og har afdækket så meget af det vi ellers ville havde bragt, så et yderligere møde nu vil blive lidt tamt. Samtidig har vi brugt temmelig megen energi på forberedelserne, så vi lige trænger til, at samle lidt kræfter igen.

Vi vil derfor opfordre opdrættere nuværende som kommende og avlshanhundeejere til hen over foråret og sommeren komme med nogle ideer til os. Så vil vi i løbet af efteråret strikke en avlsdag sammen, som vi så afholder til vinter.

Venlig hilsen DMKs avlsvejledning

Pernille Legind
Gunner Bertelsen
Palle Jørgensen