DMK´s avlsvejledning planlægger en årlig avlsdag, hvor avlsvejledere, opdrættere og ejere af hanhunde fra hanhunderegistret kan mødes, lære hinanden bedre at kende, få en tæt dialog og forståelse for det vi går og arbejder med.

Vi forestiller os, at sådan en dag skal indeholde info fra avlsvejledningen, statistikker, året der gik osv. Orientering om hvad, der sker hundepolitisk nationalt samt internationalt. Vi skal have en snak om avl i al almindelighed. Er der problemer, ønsker, noget der bør gøres anderledes eller noget, der er vigtigt at holde fast i.

Der vil være mulighed for, at hanhundeejerne medbringer deres hanhunde til fremvisning. Vi kan invitere en gæstetaler, have et årligt emne osv. Der vil nok også blive lidt spisning undervejs. Mødestedet vil blive centralt i landet. Tidspunktet februar- marts.

Med andre ord: Vi ønsker at lave Danmarks bedste avlssamarbejde og ved den lejlighed, vil vi gøre en indsats for at få nogle (gerne dem alle) af dem, der avler uden om klubben, med i fællesskabet.

Invitation/ program følger senere.

Avlsvejledningen DMK