Oplev en række af Danmarks mest kendte hunde-ejere på slap line – sammen med deres hunde, i TV2s ‘Hvem Sagde Vuf.’ Det er gratis, og vi byder på snacks, øl, vand og den historiske atmosfære i Nordisk Films studier.

Har du lyst til at opleve en række af Danmarks mest kendte hunde-ejere på slap line – sammen med deres hunde? Så har du chancen nu, med TV2s nye underholdningsprogram ‘Hvem Sagde Vuf.’

Programmet er et nyt, sjovt og hyggeligt program, hvor vi kommer tættere på tre kendte gæster via deres firbenede venner. Felix Smith og hans elskede hund Marley er værter.

Hvert program byder på minimum tre kendte gæster med hund – og en hel masse nuttede hundehvalpe! Hvem der gæster os på hvilke datoer er endnu en overraskelse på de fleste optagelser – men hen over sæsonen får vi bl.a. besøg af Sanne Salomonsen, Rufus Gifford, Sofie Linde, Lucy Love, Mikkel Kryger, Jacob Haugaard, Dennis Knudsen, Kenneth Karlsen, Silas Holst og Signe Wenneberg – selvfølgelig i selskab med deres hunde. Deltagerlisten for de enkelte optagelser opdateres løbende herunder.

Du kan sidde med på publikumspladserne, når vi optager. Det er gratis, men man skal være mindst 12 år gammel. Optagelserne finder sted Nordisk films studier i Valby, København. Før optagelsen byder vi på øl, vand, sandwich, goodie-bags fra Olivers Petfood og billetter til rundvisning på Nordisk Film.

Læs mere og tilmeld dig her.